Huidverjonging en huidverbetering

"When you look good, you feel good"

!QMS MEDICOSMETICS

Deze Duitse plastische chirurg was eind jaren zeventig actief in de reconstructieve plastische chirurgie waar hij slachtoffers van branden en zware ongevallen behandelde. Zijn wens om slecht helende en misvormde huiden een kans te geven leidde tot vergaande onderzoeken waarbij hij verbluffende resultaten behaalde. Hier ontdekte hij de belangrijke werking van het eiwitproteïne collageen bij het herstellend vermogen van de huid. Hij ontwikkelde speciale serums waarmee aanvankelijk enkel patiënten op medisch voorschrift hun wonden behandelden. Maar met dit fantastische product lag de weg naar cosmetische huidverjonging volledig open. Zijn doel is verjonging van onze huid door ze op te vullen met huideigen collageen. Het begin van het !QMS MEDICOSMETICS’ succesverhaal was een feit en momenteel wordt !QMS MEDICOSMETICS wereldwijd gebruikt door plastische chirurgen, huidtherapeutes en schoonheidsspecialisten.

Met zijn jarenlange ervaring en nieuwste inzichten ter verbetering van de kwaliteit van de huid ontdekte hij zijn eigen speciale mix van fruitzuren met huideigen collageen om die op een unieke manier te laten samenwerken en zo onze huid te versterken en te verbeteren. Men heeft dus de mogelijkheid om het verouderingsproces van onze huid te vertragen en de huid zelfs te verjongen. Een rimpel is collageen en vocht tekort! Als een vrouw in de overgang komt, maakt uw huid geen collageen meer aan, enkel toevoegen kan dan nog. Maar hoe vroeger u kan beginnen, hoe beter!

In een tijd van 120 dagen bouwt de huid op om meer stevigheid, volume, glans en een fijnere structuur te bekomen. Hoe langer u !QMS MEDICOSMETICS gebruikt, hoe beter en mooier de huid wordt.

Bij !QMS MEDICOSMETICS maakt men tevens naast de medische cosmetica gebruik van medische zuurstof. Deze zorgt voor optimalisatie van de celfunctie, verbetering van doorbloeding, verhoging van de huidelasticiteit, verhogen van het vochtgehalte van de huid – zichtbare vermindering van rimpelvorming.

De beste resultaten bekomt u en behoudt u indien u op regelmatige basis, een salonbehandeling doet met de juiste thuisbehandeling.

Richtprijs behandelingen € 65 – € 130
Gebruik van zuurstofapparaat + € 10

Dr. med. Christine Schrammek

Green Peel is de enige kruidenpeelingmethode met een gebruiks-en ervaringsperiode van meer dan 50 jaar, met resultaatgerichte behandelingen. Zowel voor gelaat als voor het lichaam.

Bij acne vulgaris en andere acnevormen. Slechte doorbloeding, grove poriën. Huidonzuiverheden, littekens, vroegtijdige rimpelvorming met verslapte gezichtscontouren. Enkele vormen van hyperpigmentatie. Cellulitis, zwangerschapstriemen – striemen na chirurgische ingrepen.

Kruidenbehandelingen (huidverjonging – verbetering)

Green peel fresh up - frisse uitstraling € 80
Green peel energy - energieboos (doos ampullen inbegrepen) € 135
Green peel classic - een nieuwe huid in 5 dagen (doos ampullen en nabehandeling inbegrepen) € 285

Dermacosmetics behandelingen (voor specifieke huidproblemen)

Optimaal resultaat wordt behaald, door om de 4 weken een salonbehandeling of een kuurbehandeling van minstens 4 x om de 14 dagen, en de juiste thuisbehandeling.

Richtprijs behandeling € 80 - € 95

Dr. Hauschka

De medische zuurstof zorgt voor een optimaler resultaat.

Tijd voor jezelf € 70
De klassieke Dr. Hauschka verzorging met zuurstofapparaat € 115
Luxe Dr. Hauschka verzorging € 138
Met zuurstofapparaat € 148