Huidverjonging en huidverbetering

"When you look good, you feel good"

!QMS MEDICOSMETICS

Waarom werken met collageen?

Een rimpel is in eerste instantie een tekort aan vocht en collageen. Collageen heeft de eigenschap 300x zijn eigen gewicht aan vocht te binden.

Er bestaan verschillende soorten collageen, zoals bio-marine collageen. Deze sterft af boven de 26 °C terwijl onze lichaamstemperatuur 37°C is.

De kracht van !QMS medicosmetics : werken met lichaamseigen gesplitst collageen (want de grootte van het molecule collageen is vele malen groter dan de doorgang van de huid).

Met !QMS medicosmetics hoeft u geen collageen te stimuleren en geen aanspraak te doen op uw eigen collageen. We hebben collageen.

Waarom is collageen zo belangrijk ?

Na de overgang verliest de vrouw een hele belangrijke tak van oestrogeen (17 oestradiol) die verantwoordelijk is voor de aanmaak van collageen. Liefst 35% verlies en daarna ieder jaar een verlies van 1.2 %.

Er zijn nog andere factoren die verantwoordelijk zijn voor afbraak van collageen nl : stress, milieu invloeden, onvoldoende slaap – een verstoord bioritme, alcohol, roken, overmatig suikergebruik (verborgen suikers in geraffineerde voeding) en UV straling.

Om het collageen tot in de basale laag te laten komen nl. in de lamina lucida (dunne vlies) werken we met fruitzuur dat niet beneden PH waarde van 3.5 gaat, zodat onze huidbarrière niet wordt aangetast. Het is toegestaan om dit fruitzuur rond de ogen aan te brengen, want de oogzone heeft het meeste vochttekort.

Het unieke fruitzuur bevat bovendien een retard functie, die ervoor zorgt dat er twaalf uur lang werkstoffen worden afgegeven aan de huid (onze huid werkt slechts tussen 23 u en 3u s’nachts).

Concept van !QMS medicosmetics

Het anti-aging concept is de perfecte combinatie van thuis en salonbehandelingen.

Tijdens de behandelingen worden niet enkele hoogwaardige werkstoffen (82 %) gebruikt, ook wordt tijdens deze behandelingen gezorgd dat uw producten optimaal hun functie kunnen uitoefenen.

Bij !QMS medicosmetics werken we in fases en opbouwend, waar iedere keer een algenmasker wordt gebruikt. Dit zorgt voor een osmotische druk waardoor het vocht naar de basale laag (70 %) wordt getransporteerd. En dit zorgt dat het collageen voldoende vocht heeft om zich te kunnen binden!

Richtprijs behandelingen € 65 – € 130
Gebruik van zuurstofapparaat + € 10

Foto’s !QMS medicosmetics ©

Dr. med. Christine Schrammek

Dermacosmetics behandelingen (voor specifieke huidproblemen)

Optimaal resultaat wordt behaald, door om de 4 weken een salonbehandeling of een kuurbehandeling van minstens 4 x om de 14 dagen, en de juiste thuisbehandeling.

Richtprijs behandeling € 80 - € 95

Dr. Hauschka

De medische zuurstof zorgt voor een optimaler resultaat.

Tijd voor jezelf € 70
Klassieke Dr. Hauschka verzorging € 105
Met zuurstofapparaat € 115
Luxe Dr. Hauschka verzorging € 138
Met zuurstofapparaat € 148