Massage

Een gevoel van welzijn

Holistische lichaamsmassage

Deze etherische oliën spelen een helende rol, in harmonie met lichaam, ziel en geest, als totaliteit van ons gans “zijn”. Deze massage zorgt eveneens voor een gevoel van welzijn, het welbehagen neemt toe. Men krijgt meer gevoel van zelfzekerheid, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Door meer lichaamsbewust om te gaan met onszelf, worden we gevoeliger in communicatie en flexibiliteit. We leren meer luisteren naar ons lichaam, onze “levenslange partner”.

Holistiche lichaamsmassage (1u30) € 80

Dr.Hauschka lichaamsbehandeling

  • Ritmische-ademende kwaliteit van aanraken
  • behoedzame aanraking en aanwezigheid in de handen
  • Aanvoelend in contact zijn met het weefsel zonder manipulerende druk

De Dr. Hauschka lichaamsbehandeling versterkt de gezondheid, heeft een zelfregulerende werking en schenkt een gevoel van rust en welbehagen.

Dr.Hauschka lichaamsbehandeling (1u 3/4) € 90

Voetreflexmassage

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten veranderen corresponderende voetzones. Door met de juiste dosering deze voetzones te masseren kunnnen klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Voetreflexzonetherapie kan ontzettend van groot nut zijn ter ondersteuning van onze gezondheid. Je voeten brengen je elke dag opnieuw waar je wil gaan, ze zijn ons belangrijkste transportmiddel. Draag er zorg voor!

Supplement bij specifieke voetreflextechnieken – voetdiagnostiek. De beste resultaten worden behaald in kuurvom.

Bij eerste consult (uitgebreide vraagstelling, energiescan, ...) € 45

Japanse gezichtsmassage

Gezicht, nek en hals worden op een specifieke manier gemasseerd. En acupunctuurpunten, meridianen van het gelaat worden met lichte druk gemasseerd.

Deze massage is huidherstellend en celvernieuwend. Het activeert de bloedcirculatie, waardoor een mooie en verjongende teint bekomen wordt.

Deze gezichtsmassage is de meerst efficiënte, natuurlijke behandeling tegen rimpels en de beste wijze om deze te voorkomen.

Deze massage geeft het beste resultaat in kuurvorm (8+1) binnen 12 weken.

Japanse gezichtsmassage (+/- 50 min) € 45

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage kan vanaf de vierde maand. Pijn vermindert in spieren en in pezen die het extra gewicht dragen. Verhoogt de flexibiliteit, waardoor het gemakkelijker wordt voor het lichaam om zich aan te passen aan het groeiende gewicht. Verlicht maagzuur en constipatie door de diepe ontspanning. Stimuleert orgaanfuncties. Verbetert de doorbloeding van de huid.

Vermindert vochtophoping van bvb. benen en enkels. Vermindert de druk in spataderen. Niet iedere vrouw heeft dezelfde huidsveranderingen of ongemakken, doch een zwangerschapsmassage is geen overbodige luxe!. Deze massage wordt zorgvuldig voorbereid met een intake gesprek, eventueel in samenwerking of overleg met gynaecoloog of arts.

Zwangerschapsmassage (1u30) € 75

Hot-Stone massage

Een massage van het hele lichaam en het gezicht zorgen voor een diepe ontspaning, de warmte dringt door de spieren en verlicht spanningen. Terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen, zwellingen tegengaan en doorbloeding stimuleren.

Ideaal tijdens de herfst- en winterperiode om zo het lichaam te versterken tegen koude, stress en spannigen.

Deze massage is aan te raden bij spierspanning-spierpijn, slechte doorbloeding, luchtwegenaandoeningen, stress (niet bij burn-out), vanaf de 4e maand van de zwangerschap, maar zeker voor mensen die gewoon hun lichaam willen vertroetelen om tot een diepe ontspanning te komen.

Hot-stone massage (1u45) € 85
Hot-stone rugmassage met rugpeeling € 45

Natural face lifting

Perfecte combinatie bij een gelaatsverzorging van !QMS medicosmetics.

Is een speciale massagetechniek om op een holistische natuurlijk manier met de handen naar verjonging te werken. Rimpelvorming, verslapping en probleemhuiden worden duidelijk en met resultaat weggewerkt of vervaagt.

Spiertonus, stevigheid van het gelaat, en versterking van onze botstructuren.

Deze massage geeft het beste resultaat in kuurvorm van minimum 5x. Vanaf 10x (9 +1)

Deze massage is geschikt voor de meest gevoelige huiden (ideaal bij Rosacea).

Deze massage geeft het beste resultaat in kuurvorm van minimum 5x. Vanaf 10x (9 +1)

Bindweefselmassage € 45
Manuele lymfedrainage (Dr. Vodder) - Gelaatsmassage € 45
Intuitieve massage - gelaatsmassage op maat € 55