Over O Soin Pur

Laat uw huid stralen op een natuurlijke manier!

Fabienne Luyckfasseel
huid- en massagetherapeut

Fabienne Luyckfasseel, huid- en massagetherapeut, is steeds op zoek naar de meest revolutionaire producten: haar passie naar perfectie en kwaliteit laat toe om mensen van elke leeftijd te helpen bij het verzorgen van hun huid. Een huidtherapeut gaat verder kijken dan de huid alleen. Ze beschikt over een grondige kennis en vraagt zich af wat de oorsprong van een huidprobleem is en weet heel goed waarom de huid verandert tijdens het ouder worden.

Uw huid verdient het beste, ze is zeer waardevol. We hebben maar 1 huid en het is het grootste orgaan van ons lichaam, daarom werkt Fabienne met de allerbeste producten: !QMS MEDICOSMETICS – Dr.med.Christine Schrammek – Dr. Hauschka.

Bent u op zoek naar een instituut dat u in alle rust en met passie kan bedienen? O Soin Pur is een uniek adres. De persoonlijke aanpak, uitgebreide huidanalyse laten ons toe een relatie op te bouwen van respect en vertrouwen.

Fabienne gaat veel verder dan enkel het verzorgen van de huid, u wordt met de juiste en bekwame zorg behandeld. De massage vormt een geheel in iedere gelaatsverzorging, zodat door de ontspanning de producten nog beter kunnen worden opgenomen. Elke behandeling heeft zijn specifieke werking, een resultaatgerichte verzorging of een meer relaxerende verzorging? Wij helpen u graag bij de juiste keuze zodat u het instituut kan verlaten met een gevoel van herbronning en diepe, rustige ontspanning. Waarbij men zegt : hier kom ik zeker terug!