Massage

Een gevoel van welzijn

Dr.Hauschka lichaamsbehandeling

  • Ritmische-ademende kwaliteit van aanraken
  • behoedzame aanraking en aanwezigheid in de handen
  • Aanvoelend in contact zijn met het weefsel zonder manipulerende druk

De Dr. Hauschka lichaamsbehandeling versterkt de gezondheid, heeft een zelfregulerende werking en schenkt een gevoel van rust en welbehagen.

Voetreflexmassage

Bij lichamelijke en/of geestelijke klachten veranderen corresponderende voetzones. Door met de juiste dosering deze voetzones te masseren kunnnen klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Voetreflexzonetherapie kan ontzettend van groot nut zijn ter ondersteuning van onze gezondheid. Je voeten brengen je elke dag opnieuw waar je wil gaan, ze zijn ons belangrijkste transportmiddel. Draag er zorg voor!

Supplement bij specifieke voetreflextechnieken – voetdiagnostiek. De beste resultaten worden behaald in kuurvom.

Bij eerste consult (uitgebreide vraagstelling, energiescan, …)

Japanse gezichtsmassage

Gezicht, nek en hals worden op een specifieke manier gemasseerd. En acupunctuurpunten, meridianen van het gelaat worden met lichte druk gemasseerd.

Deze massage is huidherstellend en celvernieuwend. Het activeert de bloedcirculatie, waardoor een mooie en verjongende teint bekomen wordt.

Deze gezichtsmassage is de meest efficiƫnte, natuurlijke behandeling tegen rimpels en de beste wijze om deze te voorkomen.

Deze massage geeft het beste resultaat in kuurvorm.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage kan vanaf de vierde maand. Pijn vermindert in spieren en in pezen die het extra gewicht dragen. Verhoogt de flexibiliteit, waardoor het gemakkelijker wordt voor het lichaam om zich aan te passen aan het groeiende gewicht. Verlicht maagzuur en constipatie door de diepe ontspanning. Stimuleert orgaanfuncties. Verbetert de doorbloeding van de huid.

Vermindert vochtophoping van bvb. benen en enkels. Vermindert de druk in spataderen. Niet iedere vrouw heeft dezelfde huidsveranderingen of ongemakken, doch een zwangerschapsmassage is geen overbodige luxe!. Deze massage wordt zorgvuldig voorbereid met een intake gesprek, eventueel in samenwerking of overleg met gynaecoloog of arts.

Natural face lifting

Is een speciale massagetechniek om op een holistische natuurlijk manier met de handen naar verjonging te werken. Rimpelvorming, verslapping en probleemhuiden worden duidelijk en met resultaat weggewerkt of vervaagt.

Spiertonus, stevigheid van het gelaat, en versterking van onze botstructuren.

Deze massage geeft het beste resultaat in kuurvorm van minimum 5x.

Doel van lymfedrainage:

  • celregeneratie
  • weerstand verhogend
  • vocht en afvalstoffen draineren
  • betere stofwisseling
  • ontspanning

Massage op maat volgens conditie, gevoeligheid, kleur en structuur van de huid.

Combinatie van verschillende gelaatsmassage technieken.